Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofiţerii de la Crimă Organizată şi controlul într-un sex shop

ro

21 Feb, 2012 17:46 1188 Marime text
În perioada 16 – 17 februarie, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, au acţionat pentru combaterea traficului cu droguri şi substanţe psihoactive pe raza municipiului Constanţa, ocazie cu care au efectuat două controale la punctul de lucru unei societăţi comerciale din Constanţa.
 
Astfel, la data de 16.02.2012, M. Alexandru Ştefan, vânzător la societatea comercială verificată, a fost prins în flagrant de poliţiştii antidrog în timp ce comercializa substanţe susceptibile de efecte psihoactive. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că în magazinul societăţii se aflau expuse la vânzare, cu preţuri de 15 lei şi 20 lei, 216 plicuri cu produse susceptibile de efecte psihoactive (pulberi şi fragmente purtând diferite inscripţii). La data de 17.02.2012, poliţiştii antidrog au revenit la unitatea respectivă moment în care au fost prins în flagrant pe Aurelian C., de asemenea vânzător la în cadrul societatăţii, în timp ce comercializa substanţe susceptibile de efecte psihoactive, având  expuse la vânzare, cu preţuri de 15 lei şi 20 lei, 349 plicuri cu produse susceptibile de efecte psihoactive (pulberi şi fragmente purtând diferite inscripţii).
Substanţele puse în vânzare sunt interzise la vânzare prin Legea 194/2011, în lipsa unei autorizaţii speciale. Magazinul verificat este specializat în comerţul cu produse erotice şi este folosit ca acoperire pentru vânzarea de astfel de produse, iar la începutul acestei luni a mai fost odată controlat de poliţiştii antidrog. Faţă de Alexandru Ştefan M. şi Aurelian C., în calitate de vânzători, precum şi faţă de Iancu F., administratorul societăţii, s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de efecte psihoactive, faptă prevăzută de art. 16 alin.1 din Legea 194/2011 şi pedepsită cu închisoarea între 2 şi 8 ani şi interzicerea unor drepturi. Cercetările sunt continuate de poliţiştii antidrog împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa cu autorii în stare de libertate.
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii