Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial despre vasul în pericol de scufundare

ro

07 Jun, 2012 16:21 1017 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit pentru salvarea unui cetăţean român aflat la bordul unei ambarcaţiuni care a eşuat în apropierea plajei din dreptul localităţii Corbu din judeţul Constanţa.
 
Azi, în jurul orei 08.40, poliţiştii de frontieră au fost anunţaţi telefonic să intervină pentru salvarea unui cetăţean român aflat la bordul unei ambarcaţiuni cu vele sub pavilion România care eşuase într-un banc de nisip în apropierea plajei din apropierea localităţii Corbu. Poliţiştii de frontieră au acţionat cu o ambarcaţiune tip Rodman şi o şalupă tip Rib care au plecat din Portul Turistic Tomis spre locul naufragiului, intervenţia fiind îngreunată de starea vremii, mare de gradul 4 în larg şi vânt puternic.
În jurul orei 11.25 cetăţeanul român aflat la bordul ambarcaţiunii „Ajax”, Sorin D. de 56 ani, a fost preluat de echipajul şalupei Gărzii de Coastă, fără a necesita intervenţie medicală de specialitate. Cele două ambarcaţiuni ale Gărzii de Coastă au început apoi operaţiunile de repunere pe linia de plutire a ambarcaţiunii eşuate, reuşind în jurul orei 12.00 să încheie cu succes acţiunea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii