Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la reprezentanții City Pak Mall Constanța despre tavanul prăbușit. O tânără a fost rănită. În ce stare este victima

ro

05 Jul, 2018 15:20 6044 Marime text
Un grav accident a avut loc seara trecută într-un magazin din City Park Mall Constanța. Tavanul magazinului Hermosa s-a surpat și a căzut, iar una dintre cliente a fost rănită de bucățile de tavan fals. 

La aproximativ 20 de ore de la eveniment, reprezentanții City Park Mall au transmis un comunicat prin care își exprimă regretul pentru incidentul produs miercuri seară, în urma căruia o persoană a suferit răni ușoare, provocate de către desprinderea unei bucăți din tavanul fals al magazinului Hermosa, din cadrul City Park Mall.

”Persoana rănită a fost imediat transportată la Spitalul Județean Constanța și a primit îngrijirile necesare, fiind, în prezent, în afara oricărui pericol. Echipa City Park s-a mobilizat imediat pentru închiderea și securizarea magazinului Hermosa. Mai departe, colaborăm cu autoritățile și reprezentanții magazinului, în vederea identificării cauzelor și stabilirii măsurilor necesare pentru prevenirea unor evenimente similare pe viitor. Potrivit contractelor încheiate cu societățile care închiriază spațiile din cadrul centrului comercial, responsabilitatea privind integritatea acestor spații le revine chiriașilor. Acest aspect nu exclude, însă,  preocuparea pe care City Park Mall o acordă securității și siguranței vizitatorilor săi. În acest sens am început un proces separat de verificare riguroasă a tuturor spațiilor din centrul comercial” - se arată în comunicatul transmis de reprezentanții City Park Mall. 


Pe de altă parte, tânăra rănită, Mădălina Alexandra Ionescu, de 25 de ani a ajuns la spital unde a petrecut toată noaptea. 

Fratele victimei a declarat pentru ZIUA de Constanța că a stta cu sora lui până la ora 6.00 dimineața în Unitatea de Primiri Urgențe unde i-au fost efectuate investigații medicale. Acesta a mai precizat că astăzi au venit la locuința lor polițiștii Secției 1 pentru a lua declarații de la cei doi. 

În plus, fratele tinerei a mai precizat că fata va merge să depună o plângere la Poliție împreună cu avocatul când se va simți mai bine. 

Tânărul a mai menționat pentru ZIUA de Constanța că aseară la Unitatea de Primiri Urgențe a ajuns și reprezentantul magazinului Hermosa care a luat legătura cu ei și a stat până în jurul orei 2.00 să se asigure că fata este în afara oricărui pericol. 

Victima a fost tratată ambulatoriu, nefiind necesară internarea sub supraveghere medicală de specialitate. 

Citește și: 

La un pas de tragedie. Tavanul unui magazin din City Park Mall Constanța s-a prăbușit. O clientă a fost rănită. Victima a ajuns la spital (galerie foto + video)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gelu 05 Jul, 2018 15:49 Al câtelea accident similar ?Constructie proasta ,nu e vina celui ce a închiriat,,vina e a proprietarului.Normal ar fi sa se închidă tot mall-ul si sa se refacă tot ce tine de acoperiș si tavane.Se audeInspectorat in Construcții?