Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Oficial de la MApN despre elevul Colegiului Militar Național „Tudor Vladimirescu” din Craiova dispărut în mare în stațiunea Mamaia

ro

28 May, 2019 18:51 13012 Marime text
Mitroi Iosif-Corneliu, elev al Colegiului Militar Național „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut, marți, 28 mai, în jurul orei 16.00, pe o plajă din stațiunea Mamaia, județul Constanța, transmite MApN. 

Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Școala de vară” organizată de Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanța, și se afla în timpul liber alături de colegii săi și profesorul însoțitor.

„Conform procedurilor a fost anunțat Servicul de Urgență - 112, la fața locului sosind scafandrii aparținând ISU Constanța. În acest moment se desfășoară operațiunile de căutare și salvare ale elevului craiovean.
La nivelul colegiului a fost constituită o comisie condusă de locțiitorul comandantului pentru a stabili cauzele producerii acestui incident.
Conducerea MApN este informată în permanență despre rezultatele procedurilor de căutare și salvare ale elevului” - transmite MApN.

UPDATE. ora 21.30

​Un detașament de scafandri militari ai Centrului de Scafandri al Forțelor Navale Române s-a alăturat, în această seară, operațiunilor de căutare a elevului militar Mitroi Iosif-Corneliu, dispărut în zona plajei din stațiunea Mamaia, au trasmis reprezentanții MAPN

„Primul detașament, format din 16 scafandri militari, acționează, începând cu ora 21, cu echipamente de specialitate, inclusiv sonar. 

Centrul de Scafandri a luat măsuri pentru constituirea unui al doilea detașament, care să intervină în caz de nevoie” - au precizat reprezentanții MApN. .


Citește și: 

UPDATE. Intervenție de urgență pe plaja din Stațiunea Mamaia. Un elev al Colegiului Militar din Craiova s-ar fi înecat în mare (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii