Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la MAE despre marinarul român, răpit la data de 22 septembrie 2018, de pe o navă aflată în largul apelor nigeriene

ro

28 Oct, 2018 17:07 1560 Marime text
 Ministerul Afacerilor Externe informează că marinarul român răpit la data de 22 septembrie 2018 de pe o navă aflată în largul apelor nigeriene, a fost eliberat, împreună cu toți ceilalți membri ai echipajului.

Cetățeanul român urmează să fie repatriat în zilele următoare, acesta fiind asistat în prezent de o echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Berna.
 
Familia cetățeanului român aflată în contact permanent cu reprezentanții Celulei de Criză a MAE a fost informată în acest sens de către armatorul elvețian.
 
Celula de Criză a MAE, prin cele șase misiuni diplomatice implicate (Ambasadele României la Abuja, Berna, Londra, Manila, Ljubljana și Zagreb) a menținut în permanență legătura cu autoritățile nigeriene și elvețiene, cu armatorul, cu familia cetățeanului român, precum și cu autoritățile centrale din statele de reședință ale celorlalte persoane răpite.
 
Ministerul Afacerilor Externe adresează mulțumiri tuturor instituțiilor și autorităților străine implicate în demersurile de eliberare a cetățeanului român.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii