Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța. Cum s-a petrecut accidentul de la intersecția străzilor Ion Rațiu cu Mircea cel Bătrân. Ce au declarat șoferii în fața polițiștilor

ro

18 Jul, 2018 07:49 3124 Marime text
Potrivit IPJ Constanța, la data de 18 iulie a.c., ora 03:11, un bărbat a condus autoturismul marca BMW 730 D, pe strada Ion Raţiu, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Tomis. 

În momentul în care a ajuns la intersecția semaforizată cu strada Mircea cel Bătrân, a pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu autoturismul marca Audi A4, condus de o femeie dinspre strada Petru Vulcan către Făgetului.

Ambii conducători auto declară că au pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului electric, mai transmit reprezentanții IPJ Constanța. 

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporala uşoară a  conducătoarei auto precum şi a două femei, pasagere în autoturismul Audi A4.

Citește și: 

UPDATE. Accident rutier grav în una din cele mai periculoase intersecţii din Constanţa. Trei victime în urma ciocnirii dintre un BMW şi un Audi (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii