Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oamenii lui Radu Mazăre l-ar fi bătut pe Younes Hamza pe plaja din Mamaia. Jucătorul e şocat Plec din România dacă nu sînt luate măsuri!"

ro

12 Aug, 2013 16:23 4824 Marime text
Atacantul care a adus victoria Petrolului pe terenul Oţelului, Younes Hamza, spune că a fost agresat azi pe plaja din Mamaia de oamenii primarului, Radu Mazăre. "Este adevărat că m-au bătut. Eram la Mamaia, la plajă. Eram în apă cu un ski jet, iar primarul era să intre în mine, făcea parasailing. Bine că l-am evitat. A început să mă insulte. I-am răspuns, iar cînd am ieşit din mare, doi oameni din garda lui de corp au venit şi au început să mă lovească. M-a frapat! Mi-au umflat ochiul şi am puncte de sutură. Nici nu văd bine. Am chemat poliţia, că nu sîntem animale şi îmi voi chema şi avocatul, ca să fac plîngere.

Îl am ca martor şi pe Ben Youseff pentru cele întîmplate. Nu e normal aşa ceva, sîntem într-o ţară europeană. Toată lumea mi-a spus că sînt oamenii primarului. Mi-au spus că degeaba chem poliţia, fiindcă nu vor face nimic. Îmi voi scoate certificat medico-legal şi voi face plîngere. Ce să mai fac aici? Plec, dacă nu mi se face dreptate", a spus jucătorul la DigiSport 1.

Sursa: GSP.ro

UPDATE:
La ora 16.31 am trimis un mesaj primarului RaduMazăre referitor la acest incident.
În cazul în care vom primi un punct oficial de vedere îl vom publica imediat.

Reprezentanţii IPJ Constanţa spun că Younes Hamza a sunat la 112 şi a anunţat că este agresat. În trei minute poliţiştii au ajuns la locul indicat, însă nu l-au mai găsit pe bărbat, acesta fiind identificat un minut mai târziu. Younes Hamza a solicitat o ambulanţă iar după ce autospeciala a venit la faţa locului fotbalistul s-a răzgândit. Acum, Younes Hamza se află la Poliţie unde va depune plângere pentru loviri şi alte violenţe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • asta 12 Aug, 2013 21:03 asta a scapat bine