Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O zi cu accidente pe bandă rulantă. Bicicliști, pietoni, oameni ce traversează aiurea ajung victime de multe ori

ro

30 Jul, 2016 13:38 1687 Marime text
Nu este zi lăsată de la Dumnezeu să nu auzim de câte un accident rutier. Când vine vorba despre tamponări, șoferii știu că trebuie să scoată bani din buzunar, fie că au sau nu asigurare!
 
”E doar o tablă, se îndreaptă! Bine că nu am pățit ceva”, spun cei mai mulți șoferi.
 
Când însă este vorbadespre un accident cu victime omenești, atunci lucrurile se schimbă. Astfel de evenimente dau viața tuturor peste cap.
 
Să luăm drept exemplu ziua de ieri. Pe la ora 11.20, un șofer a condus un autoturism în Mamaia Sat. La un moment dat, ajungând la intersecţia sens giratoriu cu DC 86 el a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere din al doilea autoturism. Traumele rămân...
 
La doar câteva ore distanță, mai exact pe la 15.06, un alt conducător auto a condus un autoturism pe strada Nicolae Milescu din municipiul Constanța şi ajungând la intersecţia cu strada I.L. Caragiale, a intrat  în coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului.
 
Tot ieri, la ora 17.07, un șofer a condus un autoturism pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța şi ajungând în zona marcajului pietonal situat după intersecţia cu strada Eliberării, a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui pasager din primul autoturism.
 
La ora 19.56, un alt șofer a condus un autoturism pe aleea de legătură între strada B.P. Haşdeu şi Farului din municipiul Constanța, unde a surprins şi accidentat ușor o minoră, care fiind nesupravegheată, s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis.
 
Jumătate de oră mai târziu, adică pe la ora 20.36, un conducător auto se afla la volanul unui autoturism pe strada Rândunelelor din municipiul Constanța şi ajungând la marcajul pietonal din zona interscţiei cu strada Pescăruşului a surprins şi accidentat ușor o femeie, care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.
 
Vă mai spunem că în  noaptea de 28/29.07.2016, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari l-au depistat pe P.I., îmn vârstă de 49 de ani, din Năvodari, care a condus un autoturism în localitate fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze aceste s-au întocmit dosare penale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii