Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„O zi bună este atunci când toți ne întoarcem acasă!” Ultramaratonul Galați-București la final. Maratoniștii primiți de ministrul Gabriel Leș (galerie foto)

ro

28 Feb, 2019 22:44 1460 Marime text
Ministrul Apărării Naționale, domnul Gabriel Leș i-a felicitat pe maratoniştii caporal Laurențiu Cobzaru (încadrat la U.M. 02468 Smârdan), Costel Mazalu (ISU Brăila) şi Lungu Petronela (IGSU București) care au participat la Ultramaratonul Galați – București, o campanie umanitară.  

"Laurențiu, Costel și Petronela, ați reușit!

Ultramaratonul de 260 de km, pe care l-au început în seara zilei de 26 februarie din localitatea Galați și l-au încheiat astăzi, împreună cu echipa Invictus și militarii Batalionului 265 Poliție Militară în București, la sediul Ministerului Apărării Naționale, ne arată nouă, tuturor, că nimic nu este imposibil, atunci când dorim să ajutăm.

Prin gestul vostru impresionant, situația tinerilor aflați în suferință, pentru care ați alergat în aceste două zile Antonia Gal – o fetiță de doar 8 ani, caporalul Marcel Roșu – militar al Batalionului 300 Infanterie Infanterie Mecanizată “Sfântul Andrei” din Galați și plutonierul-adjutant Viorel Dima din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila, diagnosticați cu boli extrem de grave, este cunoscută de toată lumea.
Pentru ei mai există speranțe și datorită vouă.

Vă mulțumesc." - se arată în mesajul transmis de ministrul Gabriel Leș. 


Potrivit MApN, Ultramaratonul Galați – București este o campanie umanitară dedicată Antoniei Gal – o fetiță de doar 8 anișori, diagnosticată cu neuroblastom (tumoare) pe glandele suprarenale cu grad ridicat de malignitate, caporalului Marcel Roșu – militar al Batalionului 300 Infanterie Infanterie Mecanizată “Sfântul Andrei” din Galați, diagnosticat cu o afecțiune la sistemul nervos al coloanei vertebrale, respectiv plutonierului adjutant Viorel Dima din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila, diagnosticat cu cancer esofagian cu metastaze la ficat.

”Pe timpul alergării, maratoniştii Laurenţiu Cobzaru, Petronela Lungu şi Costel Mazalu au purtat drapele naţionale, inscripţionate cu siglele Galaţi, Protecţia Civilă şi Bucureşti, pe care, la sosire, în semn de respect, le-au oferit ministrului apărării naţionale şi secretarului de stat şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed Arafat.

Campania "Şi noi suntem copiii voştri" este un apel pentru toţi să îi ajutăm pe cei cu probleme medicale” - a mai transmis MApN.  

Sursa foto: Facebook/Gabriel Leș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii