Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O vedetă spune ca la mare, de 1 mai, „au fumat de-au rupt”

ro

04 May, 2016 14:11 3787 Marime text
„Apropo de legea antifumat: au fumat în cluburi la mare de 1 mai de-au rupt”. Acesta este titlul pe care Cabral l-a dat unui material de pe blogul său personal.
 
„Nu vin cu vreo noutate, am mai văzut discuția asta deja, scriu acum zâmbind simpatic și spunând că… am avut dreptate”, îşi începe Cabral materialul.
 
„Legea este respectată la noi cât timp nu e prea restrictivă. Atunci când exagerează… își ia șuturi în fund.
 
– Ce, mă, dacă fumez în club deranjez copiii? Ce caută ăia mici în club? E club, nu e grădiniță…
 
– Sunt nefumătorii atât de mulți și de sociabili? Să dea adunarea și să populeze cluburile lor de nefumători, cu DJ tari și muzică bună. Și dacă o să vrem să mergem acolo… n-o să fumăm.
 
Sigur, cluburile și-au amenajat locuri de fumat drăguțe, oamenii la început s-au ținut de reguli. Dar când numeri în fața clubului 180 de oameni ieșiți la fumat îți dai seama că parcă nu va funcționa așa”, scrie Cabral.
 
„În prima zi au ieșit la fumat. Și-a fost o vânzoleală și-un du-te/vino de-aveai impresia că ești în gară. De-a doua zi, la început mai timid, apoi mai cu avânt… au apărut țigările. Uneori palmate, alteori nu… Să n-ai impresia că am spus că așa s-a întâmplat în toate cluburile, că n-am fost în toate. Dar în multe dintre cele prin care-am fost… Însă nu se fuma în restaurante, pub-uri sau alte localuri. Deloc. Oamenii ieșeau afară și fumau, fără stres și fără supărare. Dar la club… treaba stă altfel. Nu zic că-i rău, nu zic că-i bine. Zic doar cum fu prin câteva locuri”, a scris vedeta pe blog.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii