Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O unitate de învăţământ preuniversitar particular din Constanţa şi-a schimbat denumirea

ro

11 Apr, 2014 15:52 1633 Marime text
Începând cu data intrării în vigoare a ordinului 3235/2014 a Ministerului Educaţiei Naţioanale, denumirea unităţii de învăţământ preuniversitar particular Complexul Educaţional "Copilăria" din municipiul Constanţa, persoană juridică constituită în baza Ordinului ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 4.806/2012 privind fuziunea prin absorbţie a unităţii de învăţământ preuniversitar particular Şcoala cu clasele I-IV "Petre Ispirescu" din Constanţa de către unitatea de învăţământ preuniversitar particular Grădiniţa "Căsuţa cu Poveşti" din Constanţa, se modifică în Şcoala Primară "Petre Ispirescu" din municipiul Constanţa.

Unitatea de învăţământ preuniversitar particular Şcoala Primară "Petre Ispirescu" din municipiul Constanţa îşi păstrează statutul de unitate de învăţământ acreditată, înscrisă în Registrul naţional al unităţilor de învăţământ preuniversitar acreditate.

În cadrul unităţii de învăţământ preuniversitar particular vor funcţiona nivelurile de învăţământ "preşcolar", acreditat prin Ordinul ministrului educaţiei, cercetării şi inovării nr. 3.569/2009 privind acordarea acreditării pentru unitatea de învăţământ preuniversitar particular Grădiniţa "Căsuţa cu poveşti" din Constanţa, şi "primar", acreditat prin Ordinul ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 3.912/2012 privind acordarea acreditării pentru nivelul de învăţământ "primar" din cadrul unităţii de învăţământ preuniversitar particular Şcoala cu clasele I-IV "Petre Ispirescu" din municipiul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii