Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tânără din Mangalia, printre finaliştii de la „Vocea României“

ro

17 Dec, 2011 20:58 1398 Marime text
Săptămâna decisivă s-a încheiat. Cristian Sanda, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Ştefan Stan vor merge în marea finală din 26 decembrie.

Aseară, PRO TV a difuzat semifinala show-ului “Vocea României”. Fiecare concurent a cântat o melodie românească, dar şi una din repertoriul internaţional, iar nota finalistului din fiecare echipă a rezultat în urma mediei procentelor oferite atât de antrenor, cât şi de voturile publicului.

În urma voturilor telespectatorilor, cei doi concurenţi rămaşi în fiecare echipă au primit un număr de procente. Antrenorii au oferit şi ei elevilor un număr de procente, neştiind însă care a fost votul publicului. Media procentelor a dus la alegerea celui ce va merge în finală.
Primul concurent care a aflat că va merge mai departe, cu un scor foarte strâns, a fost Cristian Sanda. Elevul lui Marius Moga, care a concurat alături de Liviu Teodorescu, a primit din partea antrenorului 50%. Sentimental, Moga i-a votat în mod egal pe ambii concurenţi din echipa lui şi i-a lăsat pe cei de acasă să aleagă. Publicul a decis: Cristian Sanda 54%, Liviu Teodorescu 46%
 
Nici Loredana nu a putut să aleagă şi a votat: Dragoş Chircu 50%, Iulian Canaf 50%. Publicul a înclinat balanţa în favoarea "îngeraşului antrenoarei": Dragoş Chircu 65%, Iulian Canaf 35%.
Deşi i-a fost foarte greu, cu lacrimi în ochi, Horia Brenciu a fost de această dată categoric: Iuliana Puşchilă 60%, Irina Tănase 40%. “Sunt două fete diferite ca şi interpretare, ambitus şi aşa mai departe. Decizia mea se îndreaptă către aceasta fata de 16 ani, care este un fenomen în România. Iuliana e vocea unei generaţii şi îmi doresc câştigarea acestei generaţii”. Publicul a votat: Iuliana Puşchilă 61% (Mangalia), Irina Tănase 39%. Atent, Horia Brenciu se pregătise pentru învinsă cu un cadou de despărţire, un microfon ultraperformant.

“De-a lungul acestei competiţii am încercat să fiu cât mai obiectiv şi mai corect. Cătălin e o voce excepţională, o mare surpriză la Vocea României. În această seară, Ştefan a reuşit să mă surprindă cu cea mai bună prestaţie a lui de până acum. Îi iubesc în egală măsură, dar Ştefan a fost mereu preferatul publicului la voturi“, a spus Smiley, care a votat Ştefan Stan 55%, Cătălin Dobre 45%.  
Publicul a votat: Ştefan Stan 63%, Cătălin Dobre 37%.
Momente amuzante
Cel mai bun moment de improvizaţie i-a aparţinut lui Iulian Canaf, care a uitat versurile melodiei. Loredana i-a ales bluesman-ului din Iaşi, ca melodie românească “Vagabondul vieţii mele”. Copleşit de emoţie, mai ales că urma să interpreteze piesa alături de Ioniţă Minune, cel mai mare acordeonist, Canaf a uitat versurile.
Cel mai sexy moment al serii a fost oferit de Ştefan, care a interpretat "Fever", melodie din repertoriul lui Peggy Lee. “E fantastic cum înfloreşti când sunt fete pe lângă tine!”, a spus Brenciu, iar Smiley, antrenorul lui, l-a completat: “Cum ai reuşit să te concentrezi cu fetele alea pe scenă?”.
Chiar dacă nu a mers mai departe, Cătălin Dobre a adunat cele mai multe aprecieri în show-ul de aseară cu melodia "Bed Of Roses", din repertoriul lui Bon Jovi. "Incredibilă interpretarea ta", a spus Loredana, "e de departe cea mai bună interpretare de până acum a unei piese străine", a adăugat vedeta. "Eşti pe drumul de a devenit un star pop-rock. A fost cel mai frumos cadou pe care puteai să mi-l faci. Eşti senzaţional, drumul tău e deja pavat", a adăugat şi Smiley. 
 
Sursa: Evz.ro  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii