Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O şoferiţă începătoare a provocat un accident spectaculos care o va costa foarte mult!

ro

29 Sep, 2015 16:36 2024 Marime text
O şoferiţă începătoare a produs, în această dimineaţă, pe strada Mihai Viteazu din municipiul Dej, judeţul Cluj, un accident rutier. În urma incidentului rutier, o conductă de gaze a fost ruptă, iar un gard din beton şi terasa unei case au fost distruse. Femeia a povestit că pur şi simplu nu a mai putut stăpâni maşina şi a părăsit şoseaua, virând stânga de pe strada Nichita Stănescu pentru a se încadra în stradă Mihai Viteazu din Dej. Din cauza demarajului prea puternic şi fiind vorba despre o stradă în rampă, ea nu a mai apucat să îndrepte volanul. Aşa a ajuns să treacă printr-un gard de beton direct pe terasa unei case din colţul străzii.
Locuitorii din zonă au fost inspiraţi să oprească imediat alimentarea conductei cu gaze naturale. Cei de la compania de gaze s-au deplasat în zonă, pentru a remedia problema la reţea. Din fericire, atât şoferiţa cât şi soţul acesteia, aflat pe locul din dreapta, au scăpat nevătămaţi, scrie actualmm.ro. Vecinii au fost cei care au reuşit cu mare dificultate să scoată maşină rămasă suspendată deasupra terasei.
Din păcate însă pentru şoferiţă, asigurarea obligatorie a autoturismului înmatriculat în judeţul Maramureş expirase de ceva vreme, astfel încât va fi nevoită să suporte toate pagubele din propriul buzunar şi mai mult decât atât, să plătească o amendă usturătoare, deoarece au pus în circulaţie un autoturism care nu avea încheiată o poliţa de asigurare obligatorie.



sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii