Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O româncă, pe primul loc pe lista celor mai frumoase femei din Forţele Armate (galerie foto)

ro

21 Feb, 2016 16:51 5558 Marime text
 
Chiar dacă majoritatea combatanţilor au fost bărbaţi în toate culturile, de-a lungul anilor, femeile au jucat roluri importante în armată. Site-ul wonderslist.com a realizat o listă cu cele mai frumoase zece femei din Forţele Armate, iar o româncă se clasează pe prima poziţie!

Vă prezentăm primele trei locuri, cu menţiunea că puteţi vedea toate cele zece femei din top în Galeria Foto anexată articolului.
 
TOP 3
 
3. Armata Australiei
Femeile au fost integrate în Armata Australiana încă din anul 1899. În prezent, femeile sunt eligibile pentru aproximativ 93% din indatoriri, inclusiv în artilerie. Armata australiană are 10.000 de femei, dintr-un efectiv total de 81.000 de militari.
 

2. Armata Rusiei
Recunoscute în întreaga lume pentru frumusețea lor, femeile din Rusia au exercitat, de-a lungul istoriei, diverse funcții în armată, în special în timpul Marelui Război Patriotic.

 

1. Armata României
Forţa Armatei Române nu este comparabilă cu a marelor forţe mondiale, dar cu siguranţă are o armă secretă: femeia frumoasă! Poza cu românca este cea care deschide articolul.

Sursa: wonderslist.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii