Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O profesoară, soție de polițist, s-a răsturnat cu mașina în intersecție. Era în stare de ebrietate!

ro

25 Apr, 2018 18:08 1903 Marime text
Un accident spectaculos a fost provocat la Galaţi de o profesoară care s-a urcat la volan după ce a băut o cantitate considerabilă de alcool. Şoferiţa vinovată de producerea accidentului este soţia unui poliţist, potrivit România TV.
 
Accidentul s-a petrecut pe unul dintre bulevardele oraşului Galaţi, într-o intersecţie cu sens giratoriu. Potrivit poliţiştilor, femeia a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat în mijlocul străzii.

Nu au fost înregistrate victime, iar femeia a ieşit singură din maşină.

"O femeie de 40 de ani din Galaţi care se deplasa pe bulevardul Dunărea a pierdut controlul volanului în intersecţia cu Calea Galaţi şi s-a răsturnat. Femeia nu a fost rănită, dar la verificarea făcută cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,32mg/l în aerul expirat. Ea a fost dusă la spital pentru prelevarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Surse din cadrul anchetatorilor spun că femeia este soţia unui poliţist şi este profesoară la o şcoală din Galaţi, iar în momentul producerii accidentului ea se întorcea de la locul de muncă.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii