Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O prietenie fantastică între trei animale total diferite. Durează de 15 ani și continuă...(galerie foto+video)

ro

03 Mar, 2016 00:04 3604 Marime text
 
Fiecare dintre noi am văzut multe animale improbabile care au devenit prieteni: câini și elefanți, pisici și vulpi, chiar și girafe cu struți. Cu toate acestea, nimic nu prevestea apropierea dintre un urs american, un leu african și un tigru bengalez care trăiesc împreună în armonie. Câteodată se mai iscă într-adevăr niscaiva bătaie între cei trei, dar nu este nimic serios și cei trei se împacă imediat.
 
Baloo ursul, Leo leul și Shere Khan, tigrul au petrecut ultimii 15 de ani, în mod pașnic, în adăpostul de animale Arca lui Noe din Georgia, SUA. Dar, în ciuda diferitelor diferențe, animalele se înțeleg ca frații și sunt complet inseperabli.
 
Cele trei animale au fost salvate în anul 2001 din subsolul unei case din Atlanta, în timpul unui raid de droguri efectuat de poliție. Cele trei animale erau păstrate într-un subsol, în condiții îngrozitoare, iar Baloo a avut nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a elimina un ham încarnat care nu a fost ajustat când a crescut.
Atunci a fost singura dată când cei trei au fost vreodată separați. Cele trei animale au fost însă în cele din urmă returnate în sălbăticie, dar continuă să stea împreună.

Sursa foto: boredpanda.com

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii