Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O polițistă din România a primit medalia de securitate internă de la francezi

ro

07 Nov, 2015 15:25 1868 Marime text
În cadrul unei festivități organizate la sediul Prefecturii Val de Marne, din Franţa, o poliţistă română a primit, prin ordinul ministrului de Interne francez, medalia de securitate internă acordată de Ministerul de Interne Francez.
Astfel, agent şef adjunct de poliţie Elena Neagu a primit, prin ordinul ministrului de interne francez, medalia de securitate - eșalon bronz, ca urmare a activităţii deosebite desfăşurate pe parcursul celor 5 ani în cadrul misiunii temporare în Republica Franceză.
De asemenea, alți doi polițiști români care au participat la misiuni de suport operativ în Franța au fost decoraţi, primind aceeaşi medalie, în anii 2012, respectiv 2014.
Autorităţile franceze şi-au exprimat mulţumirea pentru activităţile îndeplinite de poliţiştii români în cadrul misiunii de cooperare franco - română, apreciind activitatea pe care aceștia o desfășoară.
Poliţiştii care participă la misiuni au experienţă în structurile operative ale Poliţiei Române şi au parcurs un proces de selecţie ce a constat în verificarea cunoştinţelor teoretice legislative, a nivelului de cunoaştere a limbii ţării în care vor desfăşura misiunea, dar şi a îndeplinirii la standarde europene a activităţilor specifice muncii de poliţie.


Sursa foto: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii