Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE O ploaie torenţială a inundat străzile din Cernavodă (video)

ro

29 Aug, 2016 19:22 3898 Marime text
O ploaie torenţială a făcut ravagii, astăzi, în numai câteva zeci de minute, pe arterele rutiere din Cernavodă. Pe anumite străzi, inclusiv pe cea pe care se află sediul primăriei oraşului, sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă debitului mare de apă pluvială. Este lesne de înţeles că traficul rutier a fost temporar blocat, iar numai cei mai temerari dintre cernavodeni s-au aventurat să mai iasă pe străzi.

UPDATE ora 19:38:
Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu şuvoaiele care au afectat zona parcului din centrul oraşului Cernavodă. Reprezentanţii SC RAJA SA spun că a fost vorba despre o ploaie torenţială care a durat aproximativ 40 de minute, cu un debit foarte mare, fapt care a făcut ca o cantitate semnificativă de apă să se acumuleze în respectiva zonă aflată în vale. Angajaţii regiei de apă au intervenit la faţa locului cu autospeciale, însă în maximum jumătate de oră după ce ploaia s-a oprit, apa s-a retras.

De asemenea, reprezentanţii RAJA spun că nu au existat gospădării afectate de inundaţii. O singură intervenţie au avut pompierii de la ISU Dobrogea, chemaţi să scoată apa care inundase un beci.

sursa video: Valentin Cotet/Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii