Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O persoană s-a înecat în zona Belona

ro

01 Aug, 2015 21:02 2159 Marime text
 
Eveniment tragic pe plaja din zona Belona, din staţiunea Eforie. La numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţat faptul că o persoană s-ar fi înecat. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD şi o Ambulanţă. Din nefericire, cu toate eforturile medicilor, nu a mai putut fi resuscitată, medicii văzându-se nevoiţi să declare decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei ce va stabili cauza exactă a morții. Între timp, polițiștii din Eforie au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.
Vântul deosebit de puternic care s-a făcut simţit pe litoral a impus ridicarea steagului roşu, sâmbătă. Ce înseamnă asta? Steagul roşu şi galben înseamnă că plaja este supravegheată de un salvamar. Apariţia steagului galben înseamnă că există risc de îmbăiere şi că în apă pot intra doar înotătorii experimentaţi. Dacă se arborează steagul roşu, este interzis scăldatul.
Cu toate acestea, turiştii nu au ţinut cont de avertizare şi s-au aruncat în apă, după cum spun salvamarii din Eforie. Şi în Mamaia a fost arborat steagul roşu, sâmbătă, dar interdicţia a fost ridicată spre orele prânzului, a spus Gabriel Culea, şeful salvamarilor din staţiune.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii