Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE4. Victima a murit în spital O persoană rănită în urma unei explozii din zona Elvila, din Constanța (galerie foto + video)

ro

20 Jun, 2016 21:01 8587 Marime text
Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au fost solicitați, în urmă cu scurt timp, să intervină în zona Elvila pentru lichidarea unui incendiu. Trei autospeciale de stingere, autoscara, SMURD și trei ambulanțe SAJ au fost la fața locului. Incendiul a fost lichidat. 

UPDATE4, 21 iun. ora 11.25: 


Bărbatul a fost transportat la Spitalul Bagdasar din capitală, dar a murit la numai două ore. 

UPDATE 3, ora 22.15

Potrivit unor surse, victima locuia singură în apartamentul în care a avut loc explozia. Bărbatul se pare că lucra la Centrala Nuclearelectrică Cernavodă. Pompierii ISU „Dobrogea“ au găsit telefonul proprietarului care era nimicit de flăcări. Câțiva vecini au încercat să sune, însă în zadar.

UPDATE 2, ora 21.30

Potrivit autorităților locale, incendiul a izbucnit la un imobil ( bloc) cu patru nivele, situat lângă magazinul Elvila, vis-a-vis de complexul Tomis plus. Victima este un cetățean de 60 ani care locuia singur. Cel mai probabil, acesta a încercat sa repare un rezervor de barcă folosind în acest sens o lampa cu gaz. Deflagrația a fost pe acest fond. Se continua cercetările.

UPDATE 1, ora 21.05

Din nefericire, un bărbat prezintă arsuri pe suprafață mare și este în comă, intubat, ventilat și transportat la spital.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii