Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Protestul persoanei care ameninţa că se sinucide, încheiat fără evenimente neplăcute. S-a stropit cu benzină și amenința că își dă foc! (galerie foto+video)

ro

11 Jul, 2016 11:06 8259 Marime text
S-a dat alarma la Eforie Nord, în apropiere de sensul giratoriu de la Imperial. Oamenii au sunat la 112 pentru a anunța că o persoană încearcă să își pună capăt zilelor. 

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța, precum și un echipaj de la Serviciul județean de Ambulanță se deplasează la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba și a încerca să determine persoana respectivă să renunțe la gestul său.

Este vorba despre o persoană evacuată care amenință că vrea să își încheie socotelile cu viața.  




UPDATE, ora 13:57

Forţele de oridine au calmat-o pe tânără, iar protestul s-a încheiat fără evenimente neplăcute.

UPDATE, ora 11.45:


Este vorba despre o femeie ce comercializa anumite produse la o tarabă a aflat că va fi evacuată. Ea s-a stropit cu benzină și a amenințat că își dă foc. 

Oamenii legii au vorbit cu ea și au încercat să o liniștească. 




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 11 Jul, 2016 12:32 Dar de munca au auzit? Sau de chirii? Toti se aseaza unde li se trezeste si cand cineva, dupa 20 de ani incearca sa mai curete Eforia asta incep sa faca ca toti handicapatii. Unii platesc cate 5- 10-15k euro chirie pe magazine si vin acei t....i cu figuri in cap si ii pun taraba in fata, iti ia 60-70% din castig si tot vadul si dupa tot ei cu figuri. La munca sau apucativa si voi de platit chirii, autorizatii, taxe salubrizare. Toate costa dar voi vreti totul moca. Aveti de 25 de anii tarabe, dar v-ati gandit ca in 25 de ani sa platiti si voi o taxa? O chirie? Cei de la anaf, anpc, itm, se duc in magazine, nu se iau de tarabagii ca incep sa urle. Rusine!