Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Aflat în stare de ebrietate, a alunecat Un bărbat de 70 de ani a căzut într-o groapă în Medgidia

ro

05 Dec, 2014 21:12 1556 Marime text
 
Un echipaj cu șase subofițeri din cadrul ISU Dobrogea de la detaşamentul Medgidia au fost sesizați să intervină în localitate pentru a scoate o persoană care a căzut într-o groapă de cca 3/3m. 

Persoana trăiește.

UPDATE ora 21.15

Un bărbat în jur de 70 de ani a alunecat și a căzut într-o groapă adâncă de pe strada Silozului, numărul 10 din Medgidia. Echipajul ISU Dobrogea l-a scos de acolo și a fost preluat de Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Bărbatul este conștient. 

UPDATE ora 21.21

Din informațiile primite, groapa era semnalizată și împrejmuită conform normativelor în vigoare. Bărbatul a alunecat, s-a dezechilibrat și a căzut în ea.

UPDATE ora 22.45

Din câte se pare, bărbatul se afla în stare de ebrietate. Din primele informații, acesta avea 2.9 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul nu prezenta răni, însă a fost dus la Spitalul Municipal Medgidia pentru investigații mediale. 


UPDATE ora 00.00

Din primele investigații, medicii au constatat că pacientul nu a suferit fracturi ori contuzii, iar starea sa era stabilă. Dat fiind însă faptul ca mirosea puternic a alcool, i-au fost prelevate probe de sânge și a rezultat ca avea o alcoolemie de 2,9 la mie.

Lucrarea de pe strada Silozului a fost efectuată pentru remedierea unei avarii la conducta de 500 mm, la ora actuală, segmentul respectiv de conducta aflandu-se în probe. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii