Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE! Imagini de la faţa locului. O parte din plafonul de la City Park Mall s-a prăbuşit pe podeaua de la parterul centrului comercial (galerie foto+video)

ro

30 Nov, 2017 20:10 19474 Marime text

Scene de groază în City Park Mall într-o seară de sărbătoare, când mulţi constănţeni au luat cu asalt magazinele din centrul comercial. O parte a plafonului s-a prăbuşit. O femeie care se afla în zona comercială de la parterul centrului a scăpat ca prin urechile acului să fie rănită.
Oamenii aflaţi la faţa locului susţin că nu există răniţi în urma acestui incident.
Recent, un spaţiu comercial din acelaşi mall a luat foc. Angajaţii centrului comercial nu au procedat la evacuarea clienţilor şi s-au apucat să strângă resturile de plafon de pe podea. Nu se cunosc cauzele incidentului, care nu este singular, aşa cum spuneam mai sus.
Cel mai probabil, în următoarele zile, reprezentanţii mall-ului vor transmite un punct de vedere în legătură cu incidentul din această seară.

UPDATE
 

Iată ce spune reprezentantul City Park Mall despre incidentul petrecut în această seară în centrul comercial:
 
Corina Olteanu, reprezentant NEPI Rockcastle,  dezvoltator al City Park Mall a făcut următoarele precizări pentru cotidianul ZIUA de Constanţa: „ Incidentul petrecut în această seară la Constanţa este regretabil. Ne cerem scuze pe această cale tuturor celor care se aflau în acel moment în centrul comercial. În această perioadă, pe cursul nopţii desfăşurăm lucrări de reamenajare în aripa veche a centrului împreună cu un furnizor. Din primele cercetări se pare că o parte a lucrării nu a fost securizată şi umarea, a fost incidentul petrecut în această seară. Echipele noastre verifică în acest moment, toate lucrările efectuate, nu a fost nevoie de evacuarea clienţilor, angajaţii noştri au îngrădit şi ulterior, au curăţat zona. Luăm toate măsurile pe care ca pe viitor să evităm astfel de situaţii. Dacă în urma verificărilor, se va dovedi că la baza incidentului a stat neprofesionalismul furnizorului nostru, vom reevalua situaţia”.
 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii