Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă televiziune s-a lansat în România

ro

19 Jun, 2013 11:26 1542 Marime text
O televiziune dedicată femeilor, care prezintă noutăţi din domeniul modei, divertismentului, dar şi informaţii despre stil de viaţă, destinaţii de vacanţă, evenimente, biografii şi profiluri ale unor celebrităţi, s-a lansat în România.
Fashion One, canalul internațional de modă, divertisment și lifestyle este disponibil în pachetul Premium HD şi pe mai multe dispozitive ale Orange TV.

"România are o cultură unică, reprezentând din punct de vedere geografic un centru de întâlnire dintre Europa Centrală, Europa de Est şi Balcani. Publicul sofisticat va avea posibilitatea de a alege cum şi unde să se bucure de oferta exclusivă a modei în toate aspectele vieţii, prin intermediul serviciilor noastre multi-screen", a declarat Ashley Jordan, directorul general al Fashion One.


Fashion One va prezenta luna aceasta "Front Row" (primăvară/ vară 2013) şi săptămâna internaţională a modei din Londra, Paris şi Milano pentru primăvara/ vara 2014. De asemenea, telespectorii vor putea urmării seriile de documentare "Eco Moda" şi programul cu noutăţi despre modă "Frontline".

Sursa: Capital.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii