Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă televiziune a apărut în România. Vezi care

ro

27 Mar, 2013 21:36 953 Marime text
Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzează seriale originale, animaţie şi stand-up comedy, s-a lansat în România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Televiziunea se bazează în principal pe umorul din Statele Unite şi Marea Britanie şi este distribuită în nouă ţări din Europa Centrală şi de Est, se spune în comunicat.

Conform sursei citate, în România, Comedy Central Extra este disponibilă în pachetele companiei de telecomunicaţii Romtelecom şi se află în plină extindere a distribuţiei.

Comedy Central Extra aduce "o culoare nouă pe piaţa locală de televiziune", programele acesteia fiind subtitrate în limba română.
Grila televiziunii include unul dintre cele mai populare programe din istoria Comedy Central: "The Daily Show" cu John Stewart. Emisiunea are un public în proporţie de 80% cuprins între 18 şi 49 de ani. Show-ul a câştigat de 16 ori Premiul Emmy şi este descris pe scurt ca o falsă emisiune de ştiri care speculează comic şi satiric ştirile reale recente, mai ales din politică şi din presa naţională.

Sursa AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii