Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă metodă de furat!

ro

27 Jul, 2015 15:26 1634 Marime text
 
Inventivitatea hoţilor nu are limite. Un bărbat a găsit o metodă inedită de a fura. El bătea la porţile oamenilor din cartierul Piaţa Chiliei – Tomis 2 şi le spunea oamenilor că îl doare rău burta şi vrea la baie. Apoi cerea apă şi bicarbonat. Dacă oamenii spuneau că nu au, el îi trimitea prin vecini. În timpul ăsta, el fura din casele respective. Mai mulţi bătrâni din Piaţa Chiliei spun că au fost înşelaţi în acest fel. O altă persoană înşelată în acest mod, care locuieşte pe strada Maramureş, spune că are şi imagini video, de la sistemul de supraveghere montat la poartă. Acesta a declarat că într-un moment de neatenţie “bolnavul închipuit” i-a sustras suma de 120 lei dintr-un portofel. Furtul a avut loc în 25 aprilie.
A doua zi, poliţiştii secţiei 1 au fost sesizaţi de un alt cetăţean despre faptul că o persoană necunoscută a pătruns pe poarta neasigurată a unui imobil aflat în construcţie de pe bulevardul Mamaia şi profitând de neatenţia sa a sustras o sumă de bani şi un telefon mobil.
Se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală. Poliţiştii recomandă cetăţenilor să nu permită accesul în curte sau în locuinţă persoanelor necunoscute, iar dacă fac acest lucru să manifeste prudenţă maximă şi să nu le lase nesupravegheate.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii