Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă locaţie pentru Goblin

ro

25 Dec, 2015 19:51 2164 Marime text
La începutul lunii noiembrie, clubul Goblin anunţa pe pagina de Facebook că îşi suspendă activitatea pentru amenajarea unei a treia ieşiri, după tragedia de la Colectiv. La scurt timp, tot pe pagina oficială de Facebook, clubul Goblin a anunţat că se mută de tot „din cauza unui dezacord cu proprietarii clădirii referitor la propunerile noastre de reamenajare”.
 
„Sperăm ca această tranziţie să se facă cât mai rapid şi să ne revedem cât de curând în noua locaţie. Ţineţi aproape!”, au scris reprezentanţii Goblin pe pagina lor de Facebook. Într-un final, cei de la Goblin au decis să ceară insolvenţa la Tribunalul Constanţa.
 
În seara de Ajun, cei de la Goblin au făcut un anunţ care i-a încântat pe constănţeni. „Ok, Goblin people, venim cu veşti bune, chiar în ajun de Crăciun! Avem o nouă locaţie pentru Goblin Constanţa! Din păcate, birocraţia românească şi eliberarea avizelor nu ne permite să stabilim încă o dată clară a redeschiderii, dar vă promitem că o să fie cât se poate de curând, imediat după sărbători! Locaţia rămâne secretă pentru moment, tot ce vă putem spune e că ne veţi găsi foarte aproape de cea veche, şi sperăm că o să vă placă chiar mai mult.
Până atunci, vă dorim Merry Christmas! Goblin misses each and everyone of you, şi vă doreşte un sfârşit de an cât mai pe FloW!”, au scris reprezentanţii pe pagina oficială de Facebook a localului.
 
Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii