Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă ipoteză în cazul sinuciderii tenorului Octavian Andrei Dumitru

ro

24 Feb, 2015 08:59 3466 Marime text
Tenorul Octavian Andrei Dumitru, în vârstă de 34 de ani, din Iaşi, a fost găsit spânzurat în propria locuinţă. Unii dintre apropiaţii artistului spun că acesta ar fi suferit de o boală gravă care îi afecta vocea şi îi era teamă că nu va mai putea urca pe scenă, informează România TV.

Fratele lui Octavian Dumitru povesteşte că a vorbit cu el chiar înainte să-şi ia viaţa. Nu a bănuit nicio clipă nenorocirea care avea să urmeze. „Nu era nici de la casă, nici de la... Nu ştiu, a fost şi foarte obosit. Ceva m-a făcut să-l sun în seara aia. Nu mi s-a părut nimic, poate un pic mai obosit, mai rece", a declarat fratele tenorului, potrivit România TV.

Rudele spun că tenorul nu avea niciun motiv să-şi ia zilele. Pe 14 februarie îşi ceruse iubita de nevasta, iar casa care l-a înglodat în datorii urma să fie vândută. Bărbatul îşi găsise deja un apartament în care voia să se mute cu viitoarea lui soţie, scrie România TV.

Colegii spun însă că Octavian era abătut în ultima vreme. Unii cunoscuţi susţin că artistul ar fi avut o problemă gravă de sănătate care îi afecta vocea. Urma să facă investigaţii suplimentare, însă se temea că boala descoperită i-ar putea afecta cariera, potrivit România TV.

Octavian a fost dus la Galaţi, oraşul său natal, unde va fi înmormântat.


Sursa: România TV
Sursa foto: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii