Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă decizie în dosarul Mazăre - Hortolomei-Moscu

ro

14 Jan, 2016 18:12 2428 Marime text
Tribunalul Constanţa, a luat, astăzi, o nouă decizie în dosarul în care Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, a fost deferit Justiţiei alături de Sorina-Gina Hortolomei-Moscu.
 
Solutia pe scurt: „În baza art.493 alin.4 C.p.p., Menţine măsura preventivă a suspendării procedurii de lichidare dispusă faţă de inculpata SC Bulevard SA e, pentru o perioadă de 60 de zile. Dispune comunicarea prezentei încheieri conform art.495 alin.5 în ref. la alin.1 C.p.p.. Cu drept de contestaţie în termen de 24 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 14.01.2016”.
 
În dosar, Mazăre este suspectat de patru infracţiuni de abuz în serviciu. Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, reprezentant al societăţilor comerciale SC Mehmetoglu SRL, SC Bulevard SA şi SC Millenium Global Development SA, a fost trimisă în judecată pentru două infracţiuni de spălare a banilor, SC Mehmetoglu SRL, pentru două infracţiuni de spălare a banilor, SC Bulevard SA şi SC Millenium Global Development SA, pentru spălare a banilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii