Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă decizie a fost luată astăzi USL, interzisă în două județe

ro

09 May, 2014 16:22 2168 Marime text
Liberalii au bifat astăzi o nouă victorie în ceea ce privește interzicerea folosirii denumirii USL pe afișele electorale.

PNL Neamţ a primit răspunsul de la Biroul Eelectoral Județean astăzi, scrie stiripesurse.ro. Informația a fost confirmată de deputatul Dorinel Ursărescu.
Precizăm că toate organizaţiile judeţene PNL din țară au sesizat birourile electorale judeţene, solicitând interzirea siglei USL pe afişe şi bannere.
În prezent, în nouă judeţe au fost respinse sesizările (Argeş, Botoşani, Călăraşi, Ialomiţa, Mehedinţi, Olt, Vaslui, Iaşi, Dolj), iar în două au fost admise (Timiş şi Neamţ), potrivt stiripesurse.ro.

În acest context, amintim că în data de 6 mai Filiala Constanța a Partidului Național Liberal comunica că va depune plângere la Biroul Electoral Județean privind acţiunile PSD – UNPR – PC, arătându-și nemulțumirea cu privire la utilizarea semnului electoral şi denumirii USL, fără acordul PNL, în scopul inducerii în eroare a electoratului şi în afara unor termeni oneşti şi democratici în care ar trebui să se desfăşoare o campanie electorală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii