Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă acţiune „marca“ Poliţia Rutieră Constanţa Tineri, prinşi la volan fără permis, cu marijuana şi alcool. Unul a fost reţinut

ro

07 Oct, 2012 16:00 1485 Marime text
Lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au desfăşurat ieri o acţiune în urma căreia au fost constatate 15 infracţiuni din care 7 la alcool, fara permis 5 şi droguri 1. Oamenii legii au aplicat 330 de sancţiuni din care 218 pentru lipsă centură.
 
Poliţia Rutieră spune că, în această dimineaţă, la ora 01.03, Ştefan Bogdan Cristea, de 22 ani, din Constanta, a condus un auto marca Seat, model Ibiza, pe strada Calarasi din Constanţa fara a poseda permis şi aflandu-se sub influenta substantelor stupefiante (marijuana). Tot poliţiştii spun că, ieri seară, Nicolae Negru, de 26 ani, din Cumpana (recidivist - în anul 2011 a fost condamnat la 1,3 ani de închisoare cu suspendarea condiţionată a executarii pedepsei pentru conducere fără permis), a condus un autoturism marca BMW în Cumpana fără a poseda permis şi având în sange o îmbibaţie alcoolică de 1,10 grame la mie. A refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a fost urmărit de două echipaje de poliţie pe mai multe străzi din Cumpăna. Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonantă 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii