Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă acţiune American Corner la Universitatea „Ovidius”

ro

20 Jan, 2014 15:39 1384 Marime text
American Corner din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa a organizat în data de 20 ianuarie 2014 acţiunea cu tema „Learning Body Language of the American Personalities”.

Coordonatorul centrului American Corner, Rodica Toma, a deschis acţiunea cu prezentarea regulilor de bază a codului bunelor maniere, tradiţiile şi comportamentul în societatea americană, despre particularităţile etichetei în afaceri în SUA, având loc şi o dezbatere, cu privire la importanţa comunicării non-verbale, pentru a înţelege cum personalităţile îşi folosesc mişcările limbajului trupului, cheia succesului în afaceri, cu scopul de a avansa şi a-şi stabili o carieră puternică.

Apoi, elevii de la Grupul Şcolar „Virgil Madgearu” din Constanţa împreună cu prof. Ionela Gheorghe au răspuns întrebărilor legate de comportamentul în societate, diferenţele de culturi naţionale, deprinderi, obiceiuri şi atitudini, condiţii esenţiale pentru înţelegerea valorilor adoptate de oamenii de afaceri americani. La finalul acţiunii, coordonatorul American Corner a oferit elevilor reviste şi broşuri despre viaţa şi cultura din Statele Unite.

Începând din ianuarie 2014, Centrul American Corner își desfășoară activitatea în Campus I (Aleea Universității nr.1).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii