Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2. O mașină a intrat în coliziune cu un moped, pe bulevardul Tomis. O persoană a fost rănită (galerie foto + video)

ro

25 Jun, 2016 09:29 3522 Marime text
Un accident rutier a avut loc, în urmă cu câteva minute în Constanța, pe bulevardul Tomis la intersecție cu strada Soveja.
 
Din primele informații, este vorba de un autoturism ce a intrat în coliziune cu un moped. Se pare că o persoană a fost rănită. 

Vom reveni cu informații

UPDATE2, ora 11.20:

Accidentul a fost produs în jurul orei 08:54. Un bărbat, de 24 ani, fără a poseda permis de conducere, a condus un moped, pe bd. Tomis din Constanţa, banda nr. 1, dinspre str. Tulcea către bd. Al. Lăpuşneanu şi ajungând la intersecţia semaforizată cu str. Soveja, la plecarea de pe loc pe culoarea verde a semaforului electric aflat în funcţiune, din cauza neasigurării la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 45 ani , în aceeaşi direcţie de mers, banda nr. 2. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei spate de pe moped, o femeie, de 29 ani, care în timpul deplasării nu avea pe cap cască de protecţie.
 

UPDATE, ora 09.45:


Este vorba despre un autoturism Range Rover care a atins cu partea dreaptă față un mopedist. Din fericire, bărbatul de pe motocicletă nu a fost rănit grav. 

Polițiștii rutieri cercetează la fața locului cauzele care au dus la producerea acestui incident. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii