Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O întrecere de maşini s-a dovedit… mortală pentru un tânăr de 24 de ani

ro

26 Aug, 2015 10:14 2402 Marime text
Un concurs de maşini între prieteni s-a terminat în mod tragic. Se întâmpla pe la începutul lui august, în Italia, pe via Caprera, strada care leagă Castelfranco de Castello di Godega (provincia Treviso), în plină zi. Tânărul Mircea Timiş, de numai 24 de ani, originar din Borșa, dar rezident la Ramon di Loria, s-a întâlnit cu un amic, Daniel Mihali, de 26 de ani, rezident la Fonte, originar tot din Borșa. Acesta se afla la bordul unei alte mașini, în curtea Coop din Castelfranco. Cei doi trebuiau apoi să se întoarcă la Godego, unde tânărul român trebuia să se întâlnească cu iubita sa, cu care trăia la tânăra Loria.
Mircea s-a angajat într-o întrecere cu Daniel Mihali, în parcarea Coop de pe via Valsugana la Castelfranco. Aveau amândoi BMW.
Pe via Caprera, Timiș a centrat un platan, pierzând controlul vehiculului lansat cu 200 km/h: a doborât doi stâlpi de iluminare, intrând pe pista pentru biciclete, izbindu-se de un gard. Mașina practic a explodat: bucăți de caroserie și de motor au fost găsite până la două sute de metri de locul impactului. Pentru tânăr, aruncat în afara mașinii (situație care face să se considere că nu purta centură de siguranță) nu a fost nimic de făcut: a murit pe loc, scrie gazetaromaneasca.com.
Mihali nu a oprit: a continuat înainte. A fost găsit de agenții poliției rutiere la 24 de ore de la tragedie. El a declarat anchetatorilor că circula cu 50 km/h și că Timiș îl depășise. O versiune în contrast cu mărturiile culese. În privința lui Mihali poliția rutieră a procedat la denunț pentru neacordarea primului ajutor, distrugere și omor din culpă.


sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii