Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O incursiune în lumea dansurilor tradiţionale celtice Turneul „Rhythm Of The Dance” debutează, astăzi, la Constanţa

ro

24 Apr, 2015 14:57 1787 Marime text
Mai sunt doar câteva ore până când Compania Naţională de Dansuri a Irlandei va oferi un prim spectacol publicului din România. Turneul „Rhythm Of The Dance” debutează, astăzi, la malul mării, show-ul fiind programat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa.
 
Aşadar, în această seară, de la ora 20.00, constănţenii se vor bucura de un spectacol unic, susţinut de zeci de campioni mondiali ai dansurilor irlandeze. Spectacolul, ce va dura aproximativ două ore, reprezintă un poem epic, ce descrie călătoria celţilor de-a lungul timpului. Puterea dansului şi a muzicii va purta spectatorii într-o călătorie fascinantă, dezvăluindu-le peisaje şi panorame superbe din Irlanda. 
 
Echipa ce va prezenta uimitorul spectacol este compusă din peste 20 de dansatori, campioni mondiali la dans irlandez, trei tenori şi un band de muzicieni tradiţionali. Protagoniştii „Rhythm of the Dance”, în frunte cu coregraful Mark C. Tynan, încă de la înfiinţare, au strâns în jurul lor milioane de fani, susţinând turnee în întreaga lume.
 
În perioada 24-30 aprilie, Compania Naţională de Dansuri a Irlandei va prezenta spectacolul „Rhythm Of The Dance” în cinci oraşe din România, Constanţa fiind primul oraş în care irlandezii vor poposi azi, 24 aprilie. Următoarele reprezentaţii vor avea loc la Bucureşti (27 aprilie, două spectacole), Braşov (28 aprilie), Cluj (29 aprilie) şi Timişoara (30 aprilie).
 
Deoarece pe 29 aprilie se va sărbători Ziua Internaţională a Dansului, organizatorii oferă spectatorilor şansa de a achiziţiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului. Astfel, în perioada 22-30 aprilie, biletele pentru spectacolele de la Bucureşti, Constanţa, Braşov, Cluj şi Timişoara sunt mai ieftine cu 40 de procente. De exemplu, preţul unui bilet la spectacolul de la Constanţa va costa 150 de lei, în loc de 250 de lei, cât ar fi costat în mod normal. Reducerea este aplicată tuturor categoriilor de bilete.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii