Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă nouă din Costinești vrea să construiască autostrăzi

ro

25 Feb, 2016 03:18 3515 Marime text
În urmă cu două zile a fost făcută publică informația potrivit căreia Oficiul Registrului Comerțului din Constanța de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății KUDA M&L SRL cu sediul în Costinești.

Potrivit documentelor emise de instituția statului firma nou constituită și-a trecut ca activitate principală ”lucrări de construcție a drumurilor și autostrăzilor”.
Fondator și administrator al firmei este Adina-Laura Calu care după cum arată Vrajitorul.eu ar mai fi implicată într-o întreprindere individuală în domeniul turismului. 
Mai trebuie adăugat că nu tot ce scrie în domeniul de activitate al unei societăți și trebuie respectat cuvânt cu cuvânt ci este posibil ca noua societate să își fi propus, în baza logisticii de care dispune, sau pe care ar putea-o contracta în caz de nevoie, să efectueze diverse lucrări conexe la drumuri și autostrăzi, respectiv marcarea drumurilor, reparații și asfaltări, montare și întreținere panouri de semnalizare și câte și mai câte.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii