Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O fetiţă de doi ani a înghiţit o baterie şi a supravieţuit ca prin minune

ro

07 Feb, 2016 21:54 2294 Marime text
 
Medicii de la Spitalul de Copii Sheffield au avut parte de un caz grav. Sophia Skill, o fetiță în vârstă de doi ani, se juca în casă când a înghițit o baterie! Mama copilei a povestit că a auzit-o țipând foarte tare în camera sa. ”Când am ajuns la ea se ținea de gât. Plângea așa cum nu am auzit-o niciodată”, spune femeia. Ea a povestit că s-a uitat în gura copilei, dar nu se vedea nimic.
 
Atunci, femeia și-a dat seama că e ceva în neregulă și a chemat ambulanța. Medicii au constatat însă că acidul din baterie îi perforase deja esofagul și îi făcuse o gaură în plămâni copilei. Fetița a fost operată de urgență. Timp de șase zile fetița a stat la Terapie Intensivă, fiind ținută în viață de aparate. Din fericire, ea a supraviețuit, scriu jurnaliştii de la Daily Mail.
 
Recuperarea a fost însă mult mai lungă. Ea a fost forțată să stea timp de două luni în spital pentru a se reface și a se întoarce acasă în South Yorkshire. Această poveste a avut loc anul trecut, în iulie, iar fetița și-a revenit abia în septembrie. Acum, micuța ia doar o pastilă pe zi.
 
Mama copilei vrea să atragă atenția asupra pericolului de a lăsa baterii în apropierea celor mici. Ea mai are o fiică, în vârstă de 14 ani. Pentru a le arăta medicilor recunoștința pentru că i-au salvat copila, părinții fetiței au lansat o campanie ără precedent de strângere de fonduri pentru Spitalul din Sheffield. 


sursa foto: Daily Mail
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii