Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie şi fiul ei, răniţi după ce o maşină s-a ciocnit cu o ambulanţă, iar apoi i-a lovit

ro

15 Aug, 2015 11:10 1375 Marime text
 
O femeie de 38 de ani şi fiul său, în vârstă de 6 ani, au fost răniţi, aseară, după ce un autoturism s-a ciocnit, într-o intersecţie din municipiul Buzău, cu o ambulanţă aflată în misiune, după care i-a lovit pe cei doi, care aşteptau la semafor, iar apoi s-a răsturnat.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Doiniţa Mihalache, accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 21.30, în municipiul Buzău.
În urma cercetărilor, s-a stabilit că un autoturism condus de un şofer de 36 de ani din municipiul Buzău, care circula pe bulevardul Unirii dinspre Ploieşti către Focşani, a pătruns în intersecţia cu bulevardul Bălcescu pe culoarea verde a semaforului, moment în care s-a ciocnit cu o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău.
Autospeciala transporta la Spitalul Judeţean Buzău o persoană înjunghiată şi a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.
După ce a lovit ambulanţa, autoturismul a fost proiectat în doi pietoni, adică femeia şi fiul ei, care se aflau pe un scuar şi aşteptau la semafor. După ce i-a lovit pe cei doi pietoni, autoturismul s-a răsturnat pe plafon, pe sensul de deplasare Ploieşti-Focşani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii