Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Parchetul General O femeie s-a aruncat în gol de la etajul Parchetului General. Medicii au declarat decesul. Cine era

ro

26 Apr, 2019 12:22 2109 Marime text
O femeie de aproximativ 50 ani s-a aruncat de la 20 de metri înălţime, de la etajul Parchetului General. La faţa locului au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, o descarcerare, salvatorii, o ambulanță SMURD şi unitatea de terapie intensivă mobilă.

Din păcate, femeia a fost declarată decedată de medici, a transmis Bogdan Toma, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov pentr ZIUA de Constanţa.

Se pare că femeia este fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, Ramona Bulcu.

La fața locului se deplasează Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei și procuror criminalist pentru a declanșa cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul", transmit autoritățile.

UPDATE. Oficial de la Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2019, a încetat din viață colega noastră procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul.
      
Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • m 26 Apr, 2019 13:04 De unde se stie ca s-a aruncat? S-a finalizat ancheta? Sau vor sa ne bage in cap aceasta varianta? Nu mai scrieti poanta ca dupa moderare publicati mesajul. Aiurea,niciodata nu ati publicat comentariile. Nu ati inteles ca de foarte multe ori comentariile sint mai interesante decit articolul in sine. Asa ca.....