Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie din Năvodari a fost salvată de pe Costa Concordia

ro

15 Jan, 2012 07:27 2582 Marime text

costa-concordia.jpgAproximativ 60 de români se aflau pe vasul de lux scufundat în Marea Mediterană. La aproape 24 de ore de la producerea accidentului nu au fost prezentate informaţii privind starea românilor. Sute de rude şi prieteni ai românilor care se aflau pe vasul de lux sunt îngrijoraţi pentru că nu au nicio informaţie.

Românii care au rude pe vasul Costa Concordia caută cu disperare orice informaţii despre starea lor. „Am citit în articol că un român a reuşit să îşi ia telefonul cu el dar a rămas fără baterie. Ceea ce ştiu eu, este că persoana aceea ar putea fi mama mea. Eu am reuşit să vorbesc cu ea. Lucra la bordul navei şi a reuşit să îmi spună ca a ajuns în siguranţa pe ţărm chiar înainte de a se închide telefonul. Acum nu mai ştiu nimic de ea şi mă îngrijorez", a scris pe adevarul.ro un cititor din Năvodari.

Reamintim că o navă de croazieră italiană cu 4.200 de persoane la bord a naufragiat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apele Mării Mediterane, bilanţul provizoriu arătând trei morţi, 40 de răniţi şi mai multe persoane dispărute, cel mai probabil decedate. În ceea ce îi priveşte pe românii aflaţi la bord, ultimele informaţii arată că aproximativ 50 de conaţionali lucrau pe vasul de croazieră, iar circa 20 se aflau în vacanţă. Din informaţiile de până acum, printre morţi nu s-ar afla români.

Sursa foto: www.ziuaveche.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii