Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie din Constanța și-a dat seama că urma să pice în plasa metodei „accidentul”

ro

19 Jan, 2016 09:04 1666 Marime text
 
Ieri, polițiștii Secției 5 din Constanța au fost sesizați de o femeie, care reclama că a fost victima unei tentative la infracțiunea de înșelăciune prin metoda „Accidentul”.
 
Astfel, ieri în jurul orei 15.16, femeia a fost contactată telefonic pe telefonul fix de către o persoană de sex bărbătesc necunoscută, care s-a recomandat a fi doctor, aducându-i la cunoștință că fiica ei a fost victima unui accident rutier în urma căruia a suferit mai multe leziuni, aceasta fiind în stare gravă la spital. În continuare, autorul a cerut suma de 4.000 euro.
 
Persoana vătămată i-a comunicat faptul că nu dispune decât de suma de 2.000 lei, sumă cu care autorul a fost de acord, spunând ca va veni la domiciliul ei în cel mai scurt timp pentru a o ridica.
 
Convorbirea a durat aproximativ 5-7 minute, după care persoana vătămată a luat legătura cu o vecină și ulterior cu fiica sa, dându-și seama că cele expuse nu sunt reale, moment în care a apelat SNUAU 112.
 
Poliţiştii reamintesc constănţenilor că în astfel de cazuri, în care sunt contactaţi telefonic şi li se solicită diferite sume de bani, pentru rezolvarea unor probleme survenite în urma unor accidente, prin darea de bani unor persoane, să se apeleze imediat SNUAU 112 sau Poliţia, pentru a se verifica veridicitatea informaţiilor primite.
 
Astfel, poliţiştii pot interveni pentru prevenirea comiterii unor înşelăciuni, iar persoanele care intenţionează să comită astfel de fapte să fie identificate, depistate şi trase la răspundere penală. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii