Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sinucidere în staţiunea Mamaia O femeie de 41 de ani s-a aruncat în mare de pe pasarelă

ro

10 Mar, 2015 09:24 3470 Marime text
Poliţiştii Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia au fost sesizaţi, aseară, prin 112, de un agent de pază care asigura paza pasarelei pentru ambarcaţiuni din dreptul Hotelului Victoria, despre faptul că, în jurul orelor 18.43, o persoană de sex feminin a pătruns alergând pe pasarelă, iar în momentul în care a strigat la ea, aceasta a abandonat o poşetă şi s-a aruncat de pe pasarelă în apă.
 
La faţa locului s-a deplasat echipajul de poliţie format din doi poliţişti, un echipaj de pompieri SMURD, un echipaj de ambulanţă SMURD, jandarmi, poliţişti de frontieră şi autospecială ISU Dobrogea cu barcă şi scafandrii.
 
În interiorul poşetei abandonate a fost găsită o carte de identitate pe numele Zaharia Cristina, de 41 de ani, din Constanţa.
 
S-au desfăşurat activităţi de căutare, iar la ora 20.30 corpul persoanei a fost adus de valuri spre malul mării, la 300 de metri de pasarelă, în dreptul Clubului Crema.
 
Echipajul SMURD a iniţiat imediat manevrele de resuscitare, hotărând transportarea persoanei la Spitalul Judeţean Constanţa, secţia de Resuscitare.
 
Ulterior, poliţiştii au fost anunţaţi de medici despre decesul femeii, declarat la ora 21.35. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean Constanţa, iar în cursul zilei de azi se va efectua autopsia acesteia.
 
Cadavrul nu prezenţa urme vizibile de lovituri, neexistând suspiciuni cu privire la împrejurările în care s-a produs decesul. Victima fusese internată de mai multe ori la Clinica de psihiatrie de la Palazu Mare.

Citeşte şi O FEMEIE S-A ARUNCAT ÎN MARE, ÎN ZONA HOTELULUI VICTORIA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii