Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Ciocârlia de Sus O femeie ar fi fost omorâtă în bătaie de soțul ei

ro

01 Jul, 2015 12:05 2298 Marime text
Atodiresei Olga, o femeie în vârstă de 50 de ani, ce locuia în satul Ciocârlia de Sus, obișnuia să consume băuturi alcoolice. Cel puțin asta a spus polițiștilor soțul ei, Toader Atodiresei. În seara zilei de 28 iunie, între femeie și soțul ei a izbucnit un conflict spontan. Se pare că soțul femeii s-a enervat deoarece, la sosirea acasă, nevasta lui era deja în stare de ebrietate. Ea a fost lovită cu pumnul în zona feței și cu o curea de transmisie din cauciuc, suferind leziuni ce ulterior au condus la deces.
Potrivit unor surse, acestea au fost concluziile stabilite în urma autopsiei şi având în vedere cercetările efectuate în cauză de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale.
Când au ajuns la locuința femeii, polițiștii au constatat prezența unor echimoze de diferite forme şi mărimi dispuse pe gât, abdomen, spate şi membrele femeii.
Ieri, în urma efectuării autopsiei cadavrului victimei, au fost stabilite următoarele: „Moartea numitei Atodiresei Olga  a fost violentă. Leziunile de violenţă constatate au putut fi produse prin loviri repetate cu corp dur şi corp dur alungit”.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a preluat cercetările în cauză sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. În urma audierii inculpatului Atodiresei Toader la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, s-a luat măsura reţinerii acestuia pentru o perioadă de 24 ore, fiind încarcerat în CRAP Constanţa, urmând ca ulterior să fie prezentat la Tribunalul Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii