Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În munții Piatra Craiului O femeie a căzut într-o râpă şi a murit

ro

01 Jun, 2015 00:12 1777 Marime text
 
Vă spuneam în urmă cu câteva ore că poliţişti, jandarmi montani şi salvamontişti au intervenit, în această după-amiază, în Masivul Piatra Craiului, după ce o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că o femeie de 67 de ani, aflată cu un grup de turişti pe munte, a căzut într-o râpă adâncă de şase metri şi ar fi murit. Ei bine, după ce au ajuns la ea, autorităţile din judeţul Argeş au confirmat decesul femeii căzută în râpă, poliţiştii urmând să deschidă un dosar de cercetare pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.
După ce poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului, cadavrul femeii a fost scos din râpă, iar la ora transmiterii acestei ştiri este coborât de pe munte. Operaţiunea de coborâre este dificilă, în condiţiile în care terenul este accidentat, iar vizibilitatea este redusă din cauza întunericului.
Medicii legişti vor stabili, în urma necropsiei, cauza decesului, iar poliţiştii vor deschide un dosar de cercetare pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii