Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. A fost găsită în spatele Institutului de Proiectări O femeie a căzut de pe o clădire, situată pe bulevardul Tomis

ro

03 Nov, 2015 09:24 2106 Marime text
Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Constanţa au fost sesizaţi, ieri, prin Serviciul 112, cu privire la faptul că dintr-o clădire din Constanţa, situată pe bulevardul Tomis, o femeie de 69 de ani a căzut de la înălţime.
Clădirea de unde a căzut femeia este una cu zece etaje.
Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a primit îngrijiri medicale. Femeia a rămas în spital sub supraveghere medicală şi pentru a primii îngrijiri medicale. 
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Constanţa.

UPDATE 1, ora 09.37

„Au găsit-o căzută în spatele Institutului de Proiectări. Nimeni nu o cunoştea şi nu ştia de unde a căzut şi ce s-a întâmplat cu ea. Noi am dus-o confuză la spital cu un traumatism cranian şi urmau să îi facă un computer tomograf să vadă cât de grav este acel traumatism cranian“, a declarat Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii