Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie a ajuns la spital după ce oamenii legii au făcut descinderi la adresa greșită

ro

06 Sep, 2016 17:08 1899 Marime text
Aflată în vizită la fratele său, în comuna Glogova, o femeie din București a ajuns la spital, după ce oamenii legii au făcut percheziții în imobilul respectiv. Mai exact, femeia a suferit un atac de panică și culmea, descinderile nu trebuiau făcute la adresa respectivă, conform Antena 3.

Dosarul, care este instrumentat de Parchetul General, vizează o cauză cu fraude informatice, iar adresa greşită a fost indicată de anchetatorii din Capitală, susţin surse dintre participanţii la percheziţii. 

Victima a declarat presei, că în jurul orei 5.00 dimineaţa, a auzit nişte bubuituri foarte puternice la parterul casei, iar în momentul în care soţul său a coborât să deschidă uşa, a fost pus la pământ de către oamenii legi, iar ei i s-a făcut rău. 

Timp de două ore, cu toate că le-au explicat anchetatorilor că la respectiva adresă nu locuieşte persoana pe care aceştia o caută, atât femeia cât şi soţul său nu au fost lăsaţi să folosească telefoanele mobile şi nici să cheme ambulanţa. 

Cei doi soţi intenţionează să îi acţioneze în judecată pe cei care au participat la percheziţii, mai scrie Antena 3.

„La 5 fără 10, m-am uitat la ceas, noi eram sus dormeam, s-au auzit nişte bubuituri foarte puternice, am crezut că a venit cineva să ne tâlhărească. Când soţul meu a coborât şi a deschis uşa, că au vrut să spargă uşa, au pus mâna pe el să îl pună jos şi atunci am leşinat lângă perete, mi s-a făcut rău.  Au zis că au percheziţie pe numele Marius Panduru, le-am zis că aici nu locuieşte Marius Panduru, le-am arătat buletinele, le-au pozat şi tot nu ne credeau. Le-am spus că este casa fratelui meu (...) două ore pe soţul meu nu l-au lăsat să intre din ploaie înăuntru, să nu cumva să ia telefonul, să anunţe pe cineva. Eu vreau să plătească, noi o să îi dăm în judecată, am chemat salvarea după ce au plecat ei. Ne-au interzis să filmăm. (...)", a declarat Maria Marcu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii