Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie a adormit la volan şi a murit în faţa celor doi copii ai ei

ro

27 Sep, 2015 14:15 1619 Marime text
Un accident cumplit a avut loc în această dimineață, pe DE 585, în localitatea Bădeana, comuna Tutova. O femeie de 36 de ani conducea un autoturism plin cu marfă pentru Piața din Bârlad. Femeia a fost toată noaptea la o nuntă și dimineață a vrut să ajungă la Bârlad, cu marfă la piață (roșii și castraveți). A murit în accidentul provocat de ea, având alături pe cei doi copii ai ei, care sunt acum în stare de șoc.

Femeia avea alături în mașină pe cei doi copii ai ei, un băiat de 17 ani și o fată de 15 ani, pe bacheta din spate, iar în dreapta o bătrână de 81 de ani, rudă cu șoferița. Pe fondul oboselii excesive acumulate, a adormit la volan și a intrat cu viteză într-un cap de pod. La fața locului au sosit patru ambulanțe care i-au găsit pe copiii femeii și pe bătrâna aflată în dreapta răniți, dar conștienți. Pentru șoferița care a adormit la volan nu s-a putut face nimic, scrie Vremea Nouă.

Pentru șoferiță s-au încercat manevrele de resuscitare mai bine de 45 de minute, însă, în ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanță, inima femeii a refuzat să mai bată, fiind declarată decedată. Celelalte victime au fost transportate la spitalul din Bârlad, unde au fost supuse unor investigații amănunțite.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii