Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depășire imprudentă în Vrancea O femeie a accidentat un camion al Armatei și a ajuns la spital

ro

10 Aug, 2015 14:52 1409 Marime text
 
O femeie a reușit astăzi să intre, astăzi, cu autoturismul de teren Mitsubishi Pajero pe care îl conducea într-un camion al Armatei. Accidentul s-a produs, pe DN 23, la intrarea în localitatea Răstoaca. Se pare că femeia a încercat să depășească camionul cu trailer care transporta o maşină de luptă şi s-a ciocnit cu ansamblul de vehicule. În urma accidentului, autocamionul Armatei s-a răsucit pe şosea, iar trailerul pe care se afla maşina de luptă a ajuns în şanţ, ca şi autoturismul de teren.
Femeia aflată la volanul autoturismului de teren a fost rănită, fiind transportată cu o ambulanţă la spital pentru îngrijiri medicale.
Ansamblul de vehicule aparţine unei unităţi militare din cadrul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată Focşani, iar în momentul accidentului se deplasa pe direcţia Mândreşti - Răstoaca. În urma impactului cu autoturismul de teren, carburantul din rezervorul vehiculului de Armată a început să se scurgă pe şosea, astfel că acolo a ajuns şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii