Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O fată de 14 ani a fost abuzată sexual de propriul tată timp de patru ani. Bărbatul cercetat pentru viol şi şantaj

ro

08 Mar, 2018 18:50 2314 Marime text
Un bărbat de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care ar fi abuzat-o sexual pe fiica sa de 14 ani, a fost reţinut şi este cercetat penal pentru viol şi şantaj, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete, citată de Agerpres.ro. 
 

Aceasta a precizat că bărbatul a fost prezentat joi instanţei cu propunere de arestare preventivă şi că urmează ca magistraţii să se pronunţe în privinţa acestei măsuri.
 
În acest caz, autorităţile au fost sesizate de către mama minorei, care a susţinut că fata a fost abuzată începând cu anul 2014. Bărbatul le-ar fi şantajat şi ameninţat pe cele două să nu divulge faptele.
 

"La data de 6 martie, mama unei minore de 14 ani a sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului cu privire la faptul că soţul său, un bărbat de 40 de ani, a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa şi a abuzat-o sexual din anul 2014 până în prezent. S-a înregistrat un dosar penal pentru viol şi şantaj, întrucât bărbatul le-ar fi şantajat/ameninţat să nu divulge faptele. Bărbatul a fost reţinut miercuri şi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare pentru 30 de zile", a precizat Sandra Dăscălete.

Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii