Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O familie de români din Siria, repatriată

ro

18 Feb, 2015 15:15 1632 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează că astăzi, o familie mixtă formată din cinci cetăţeni români (dintre care 4 minori) şi un cetăţean sirian, refugiați din Siria în Liban, a fost repatriată, după cum se arată într-un comunicat de presă remis azi redacţiei.
 
De suportul logistic și de eliberarea documentelor de călătorie pentru cetățenii români s-a ocupat în totalitate Ambasada României la Beirut.
 
Cele șase persoane au fost asistate permanent de reprezentanții misiunii diplomatice a României la Beirut, inclusiv pe durata procedurii de îmbarcare.
 
Datorită situației de securitate din ce în ce mai dificile din Siria, Ambasada României la Beirut a acordat sprijinul permanent acestei familii și pe parcursul anului 2014, intervenind pe lângă autoritățile libaneze pentru reglementarea șederii lor pe teritoriul Libanului.
 
„Ministerul Afacerilor Externe folosește acest prilej pentru a mulțumi Organizației Internaționale pentru Migrație, Biroul București și Biroul Beirut, pentru sprijinul constant acordat în cadrul eforturilor de repatriere a unui număr semnificativ de cetăţeni români aflaţi în situaţii deosebite, în zonele de conflict”, se mai arată în documentul citat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii